Read more: http://bakul2011.blogspot.com/2012/04/tip-seo-1-title-blog-di-belakang-title.html#ixzz23OmLjOzU }

Followers

Friday, 3 February 2012


Assalamualaikum.w.b.t..
lamenye x update blog usang nie..dah jadi sarang tikus agaknye...:)
rindunye nak berceloteh kat sini...
ok...nak cerita sikit kenapa sy x boleh nak update
pertama..laptop sy kne hack ngn trojan and porn..spe penyebarnye ntahla...mmg pedih la..
harta yang paling sy sayang..
kedua..minggu nie minggu yang merana sikit sebabnye dah la demam..pastu sy gatal sgt nak makan udang & terpaksa la terima padahnya...mata sy bengkak..adeh...merana la...
lepas tu sejak minggu lalu sy sakit...tak hilang2 & bila pergi check kat hospital doctor tu cakap xde apa2...sakit biasa je..punye la lame kena tunggu pastu siap kena buat urine test lg..geram je...alih2 bagi ubat tahan sakit yang x ada effect apa2 pon...
ketiga..minggu nie dah start test 2 & dapat berita yang terbaru ada common test dari uitm...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...